Porinuće u Uljaniku

Bez autora
Feb 20 2011

U pulskom Uljaniku porinut je brod Grande Kosta D'Avorio. To je sedmi i zasad posljednji višenamjenski brod za prijevoz automobila, kontejnera i kamiona, izgrađen za talijansku Grimaldi grupu, inače najvećeg Uljanikova kupca. Brod na dvanaest paluba može prevesti čak 3.890 automobila i 1.360 kontejnera. Dug je 210 metara, a dostiže brzinu od 22 čvora. Uljanik u ovoj godini planira tri porinuća, a višenamjenskim brodovima za prijevoz automobila, kamiona i kontejnera nametnuo se na svjetskom tržištu kao graditelj složenijih i skupljih brodova manjih serija.

Porinuće u UljanikuU pulskom Uljaniku porinut je brod Grande Kosta D'Avorio.

To je sedmi i zasad posljednji višenamjenski brod za prijevoz automobila, kontejnera i kamiona, izgrađen za talijansku Grimaldi grupu, inače najvećeg Uljanikova kupca.

Brod na dvanaest paluba može prevesti čak 3.890 automobila i 1.360 kontejnera. Dug je 210 metara, a dostiže brzinu od 22 čvora.

Uljanik u ovoj godini planira tri porinuća, a višenamjenskim brodovima za prijevoz automobila, kamiona i kontejnera nametnuo se na svjetskom tržištu kao graditelj složenijih i skupljih brodova manjih serija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik